/
SCROLL

METEOROLOGEN

Vill du maximera upplevelsen i Riksgränsen? Då rekommenderar vi en middag på Meteorologen, där småskaligt och lokalt, i kombination med fjällens alla intryck, skapar en svårslagen upplevelse.

METEOROLOGEN

På Meteorologens restaurang är både meny- och dryckesalternativen väl genomarbetade. Vi har skapat en lugn och skön atmosfär för att du som gäst ska kunna koppla av och njuta av vår fjällvärld på bästa sätt.

Maten

Vår meny är inriktad på okomplicerade måltider där råvarorna gärna kan komma från Nordkalotten. Maten är i första hand svensk men med inspiration från världens alla kök. Vi ser maten som en upplevelse och försöker ständigt förnya och utmana oss själva för att du som gäst ska få en upplevelse utöver det vanliga och en kväll att minnas. Här kan du tillbringa en hel kväll med att äta middag och umgås med nära och kära.

 

DRYCKEN

Dryckeslistan är bred med representation från de klassiska druvorna och distrikten till det moderna vinet. Vår kunniga personal kommer presentera drycker som passar för dagens meny. Dryckerna kommer variera efter det som är bäst för årstiden och råvarorna i menyn. Vi kommer ha något för alla smaker och stämningen för kvällen.

SKÖN STÄMNING OCH ROFYLLT UMGÄNGE

Vintertid är Meteorologens bar en självklar mötesplats för skid- och snowboardåkare från hela världen. Baren är också det sköna vardagsrummet där det är lätt att trivas för Meteorologens boendegäster.

Bordsbokning på Meteorologen är endast möjlig för boende på Meteorologen, övriga gäster är välkomna i mån av plats.

See accomodation and book here

Open hours

Meteorologen Ski Lodge Restaurang
Måltid Dagar Tid
Middag Alla dagar 18:30-
Bar Alla dagar 16.00-23.00
*Gäller skidsäsong, 26 Feb – 23 Maj & 17 – 20 juni 2021 Riksgränsen *Middag är främst för boendegäster.