/
SCROLL

Meteorologen

Vill du maximera upplevelsen i Riksgränsen? Då rekommenderar vi en middag på Meteorologen, där småskaligt och lokalt, i kombination med fjällens alla intryck, skapar en svårslagen upplevelse.

METEOROLOGEN

På Meteorologens restaurang är både meny- och dryckesalternativen väl genomarbetade. Vi har skapat en lugn och skön atmosfär för att du som gäst ska kunna koppla av och njuta av vår fjällvärld på bästa sätt.

Maten

Vår meny är inriktad på okomplicerade måltider där råvarorna gärna kan komma från Nordkalotten. Maten är i första hand svensk men med inspiration från världens alla kök. Vi ser maten som en upplevelse och försöker ständigt förnya och utmana oss själva för att du som gäst ska få en upplevelse utöver det vanliga och en kväll att minnas. Här kan du tillbringa en hel kväll med att äta middag och umgås med nära och kära.

 

DRYCKEN

Dryckeslistan är bred med representation från de klassiska druvorna och distrikten till det moderna vinet. Vår kunniga personal kommer presentera drycker som passar för dagens meny. Dryckerna kommer variera efter det som är bäst för årstiden och råvarorna i menyn. Vi kommer ha något för alla smaker och stämningen för kvällen.

SKÖN STÄMNING OCH ROFYLLT UMGÄNGE

Vintertid är Meteorologens bar en självklar mötesplats för skid- och snowboardåkare från hela världen. Baren är också det sköna vardagsrummet där det är lätt att trivas för Meteorologens boendegäster.

Meteorologen tar emot fler middagsgäster än de som redan bor hos oss. Några enstaka dagar kan det vara fullt, men kontakta oss för bokningsförfrågan. Skicka oss ett mail på:
meteorologen@laplandresorts.se

Inkludera följande information i mailet: antal i sällskap, namn och telefon samt eventuella allergier.

Det går också att ringa upp oss mellan 08-16 på tel: 0720644335

Se och boka boende här

Öppettider

Email: meteorologen@laplandresorts.se

Telefon : 0720644335 mellan 15:00-16:00

Meteorologen
Dag Tid
Frukost Alla dagar 07:00-09:30
Bemannat fik, bar och reception Alla dagar 10:00-18:00
Bar & restaurang Alla dagar 18:00-23:00*
*middag främst för boendegäster. Maila förfrågan om bordsbokning
16 till 26 maj Lounge med Lobbybar mat servering 16:00 – 22:00 (excep 25/5 till 21:00)