/

Riksgränsen Banked Slalom 2022 | 19-22 maj

RBS som vi kallar det, firar i år sin 9:e upplaga. Den här tävlingen är skapad för de puristiska snowboardåkarna och syftar till att föra samman de bästa men också att ha jättekul. Tack vare sin idealiska placering precis under huvudstolliften kan alla se och muntra upp deltagarna under evenemanget. Det finns inga bästa sätt att njuta av slutet av säsongen än att delta i tävlingen eller vara där för att stötta åkarna. Häng med och följ med på resan! Anmäl dig till årets tävling redan idag!
Till anmälan (extern länk)

Om tävlingen

Vi sammanför generationer av snowboardåkare på ett unikt sätt på en spektakulär plats. För vissa är det första gången de är tillbaka sedan de var barn på 90-talet, andra tar med sina barn för att uppleva ljuset och atmosfären med dem, men de flesta av oss ser detta som något som talar till deras själ som snowboardåkare. Riksgränsen Banked Slalom är en smältdegel för skandinavisk snowboardåkning där vi skapar nya visioner och återuppväcker gamla legender.
Läs mer om RBS

Boende under tävlingen

Välj mellan del i Lägenhet eller del i vandrarhem lägenhet och vänligen observera att boende måste bokas innan 10 april.
Boka boende
Riksgränsen
& Björkliden
image description

Res till RBS

Via flyg

Via flyg – Med flyg tar man sig från Stockholm till Kiruna på cirka 1,5 timme och därefter åker man buss, tåg eller bil vidare till Riksgränsen. Transfern mellan Kiruna och Riksgränsen tar cirka 1,5 timme, på så vis tar det inte mer än cirka fyra timmar från Stockholm till Riksgränsen.

Via tåg

Via tåg – Kliv på tåget på kvällen i Stockholm eller Göteborg och vakna upp i en fantastisk fjällmiljö dagen efter. Du är framme i Riksgränsen vid lunchtid. VY trafikerar sträckan och resan mellan Stockholm och Riksgränsen tar cirka 18 timmar. Från tågstationen i Riksgränsen är det endast 100 meter till Hotell Riksgränsen.

Via bil

Via bil – Kör E4 norrut, sväng vänster i Töre och fortsätt sedan på E10 mot Kiruna och Narvik. Du hittar oss precis innan norska gränsen.