/

Riksgränsen Banked Slalom | 16-19 maj 2024

RBS som vi kallar det, firar i år sin 10:e upplaga. Den här tävlingen är skapad för dedikerade snowboardåkare och har som mål att sammanföra snowboard communityn till en minnesvärd helg i Riksgränsen. Tack vare sin idealiska placering precis under huvudstolsliften kan publiken se och heja på deltagarna under tävlingen. Det finns nog inget bättre sätt att njuta av slutet av säsongen än att delta i tävlingen eller vara där för att stötta åkarna. Häng med på resan! Anmäl dig till årets tävling redan idag.
Till anmälan

Om tävlingen

Vi sammanför generationer av snowboardåkare på ett unikt sätt på en spektakulär plats. För vissa är det första gången de är tillbaka sedan de var barn på 90-talet, andra tar med sina barn för att uppleva ljuset och atmosfären med dem, men de flesta av oss ser detta som något som talar till deras själ som snowboardåkare. Riksgränsen Banked Slalom är en smältdegel för skandinavisk snowboardåkning där vi skapar nya visioner och återuppväcker gamla legender.
Läs mer

Boende under tävlingen

Välj mellan del i lägenhet eller del i vandrarhemslägenhet.
Boka boende
Riksgränsen
& Björkliden
image description

Res till RBS

Via flyg

Via flyg – Du tar dig hit med flyg från Stockholm till Kiruna på cirka 1,5 timme och därefter åker du buss, tåg eller bil vidare till Riksgränsen. Transfern mellan Kiruna och Riksgränsen tar cirka 1,5 timme, på så vis tar det inte mer än cirka fyra timmar från Stockholm till Riksgränsen.

Via tåg

Via tåg – Kliv på tåget på kvällen i Stockholm eller Göteborg och vakna upp i en fantastisk fjällmiljö dagen efter. Du är framme i Riksgränsen vid lunchtid. VY trafikerar sträckan och resan mellan Stockholm och Riksgränsen tar cirka 18 timmar. Från tågstationen i Riksgränsen är det endast 100 meter till Hotell Riksgränsen.

Via bil

Via bil – Kör E4 norrut, sväng vänster i Töre och fortsätt sedan på E10 mot Kiruna och Narvik. Du hittar oss precis innan norska gränsen.