/
SCROLL

Aktiviteter i Riksgränsen

Mycket handlar om skidåkning här men långt ifrån allt. Riksgränsen är ett enormt snölandskap med 60 toppar på över 1200 meter som väntar på att bli utforskade. Välj bara den aktivitet som passar dig bäst så hjälper vi till med resten.

Topptur privat guide

Nordalsfjället

fr. 920:-/pers

Topptur heldag

fr. 1540:-/pers

Offpist för yngre

fr. 545 :-/pers

Privatlektion

fr. 1095:-/pers

Snöskoter

Hundspannstur

fr. 1695:-/pers

Offpistguidning

fr. 665:-/pers

Covid – 19 aktivitetsinformation

Covid – 19 aktivitetsinformation

För att erbjuda er en så säker och minnesvärd upplevelse som möjligt i Riksgränsen har vi vidtagit åtgärder mot spridning av Covid-19. Alla aktiviteter genomförs utomhus och ni möter er guide eller skidlärare på anvisad plats utomhus. De flesta av aktiviteterna kan genomföras i privata sällskap om ni önskar, kontakta vår bokningsavdelning så hjälper de er. Och precis som på så många andra ställen uppmanar vi er att stanna hemma om ni känner er sjuka.

Under vintern 2020/2021 anordnas vissa aktiviteter enbart på förfrågan, vilka som är aktuella för det finns under respektive aktivitet. Kontakta vår bokning för bokningar och mer information.

Du vet väl att på vår systerort Björkliden erbjuds fler aktiviteter och det finns möjlighet att ta sig mellan anläggningarna med transferbuss?

Aktiviteter i Björkliden

Se fler aktiviteter här