/

Scandinavian Big Mountain Championships 2024 | 6-10 maj

Scandinavian Big Mountain Championship, eller i folkmun kallat ”NM”, är en tävling som alltid har varit öppen för alla och erbjudit en unik möjlighet att kunna mäta sig med världens bästa åkare och träffa andra som vill ha en kul avslutning på säsongen. Anmäl dig till årets tävling redan idag!
Till anmälan (extern länk)

Om tävlingen

NM är inte endast en tävling för ära och priser utan har under åren kommit att bli den europeiska freeridesäsongens grande finale med skidåkning under midnattssolen och fest i Riksgränsens avslappnade atmosfär.
Läs mer om NM

Boende under tävlingen

Välj mellan del i skidåkarrum eller del i lägenhet och vänligen observera att boende måste bokas innan 1 april.
Boka boende
Riksgränsen
& Björkliden
image description

Res till NM

Via flyg

Via flyg – Med flyg tar man sig från Stockholm till Kiruna på cirka 1,5 timme och därefter åker man buss, tåg eller bil vidare till Riksgränsen. Transfern mellan Kiruna och Riksgränsen tar cirka 1,5 timme, på så vis tar det inte mer än cirka fyra timmar från Stockholm till Riksgränsen.

Via tåg

Via tåg – Kliv på tåget på kvällen i Stockholm eller Göteborg och vakna upp i en fantastisk fjällmiljö dagen efter. Du är framme i Riksgränsen vid lunchtid. VY trafikerar sträckan och resan mellan Stockholm och Riksgränsen tar cirka 18 timmar. Från tågstationen i Riksgränsen är det endast 100 meter till Hotell Riksgränsen.

Via bil

Via bil – Kör E4 norrut, sväng vänster i Töre och fortsätt sedan på E10 mot Kiruna och Narvik. Du hittar oss precis innan norska gränsen.