/
SCROLL

Sportshop och Skiduthyrning

Butik

Vår välsorterade sportshop, i folkmun mer känd som “Schmedjan” hittar du i direkt anslutning till hotellets lobby. Här hittar du allt du kan tänkas behöva för hela din skidresa eller en dags skidåkning. Jackor, byxor, goggles, mössor, handskar och hjälmar. Allt är noga utvalt för att klara av de höga krav som vi i Schmedjan ställer, vad gäller kvalitet, funktionalitet och design. Vi har självklart även ett stort utbud av profilkläder av hög kvalitet så att du kan visa din omgivning vilken som är din favoritskidort.

Uthyrning

Hos oss hittar du skidor som passar alla typer av åkare, nybörjare såväl som proffs. Vi har alpinskidor, allmountainskidor, tokbreda offpistskidor, snowboards,, fjäderlätta topptursskidor och stabila turskidor med stålkant. Självklart har vi även pjäxor som matchar de olika skidtyperna. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta en utrustning som passar din nivå och din åkstil perfekt. Du kan också hyra fjällpulkor.

Skidverkstad

Hur är det med din egen skidutrustning egentligen? Glider kompisarna ifrån dig? Har du dåligt bett i stålkanterna? Får du ont i fötterna av att åka skidor?

Bristfällig utrustning kan förstöra den finaste skiddagen eller till och med hela din skidresa. Kom in till oss och berätta om dina problem så skall vi göra allt vi kan för att du skall kunna njuta och få ut maximalt av din skidåkning i Riksgränsen.

 

Vid frågor når ni butiken på rgn.shopen@laplandresorts.se

på grund av tekniska problem kan prisvariationer ske i förbokningssystemet, samtliga priser gäller enl. prislista ovan.

Bokningsvillkor för skidhyra, skidpakethyra samt hyra av utrustning

  • Förbokning av skidhyra senast 4 dagar innan uthämtning av skidor/utrustning. Mellan 4-1 dagar innan ankomst, hyr man skidor/utrustning på plats.
  • All förbokad skid-/utrustningshyra betalar man direkt i sportshopen vid uthämtning.
  • Avbeställning av skid-/utrustningshyra kan beställaren avboka/omboka fram till 3 dagar före första giltighetsdag och få inbetalt belopp minus en expeditionsavgift på 195 kr, till det konto som meddelats Lapland Resorts.
  • Hela förbokningen av skid-/utrustningshyran kan avbokas, 3-1 dagar innan uthämtning mot en bokningsavgift på 295 kr.
  • Vid ändring/avbokning på del av befintlig förbokning 3-1 dagar innan uthämtning, debiteras en bokningsavgift 195 kr per ändring/avbokning.