Dela Detta

Påsken i Riksgränsen

Påsken i Riksgränsen

Påsken i Riksgränsen

Fira påsken med oss i Riksgränsen!

Påsken i Riksgränsen

Fira påsken med oss i Riksgränsen!

Event
Påsken i Riksgränsen

Långfredag 30/3
09:00 -17:45: Fjord ski-touring**
09:00 -11:00: Off-Pistguidning
16:30 -17:30: Påskäggsletning för barnen

Påskafton 31/3
14:00 – 16.00 : Rimfors Open – Freeride tävling för alla*
15:30 – 16:30: Påskäggsletning för barnen

Påskdagen 1/4
09:00 -17:45: Fjord ski-touring**
09:00 -11:00: Off-Pistguidning

Samlingsplatser: För alla aktiviteter utom skidskola är det samling vid sportinfon. Skidskolans samlingsplats är vid dalstation.

Musikunderhållning

After-ski på Grönan

After-ski från kl. 16.00 med live musik av Farbror Fläsk

Nattklubb på Grönan

28-31 Mars: Farbror Fläsk
31 Mars: Satan Takes a Holiday

Mer info här

Skidskola – privatlektion

Skidskolan i Riksgränsen ger alla möjligheten att upptäcka det underbara med skidåkning.

Vare sig du är barn eller vuxen, nybörjare eller mer erfaren skidåkare finns det alltid något nytt att upptäcka inom skidåkningen. Vi skräddarsyr lektionen utifrån dina önskemål och din nivå.

För mer information och bokning

Guidade turer

NORDALSFJÄLL

Med skidorna på ryggsäcken slår vi följe med vår guide och vandrar upp till Nordalsfjällets topp. Från toppstensröset, som ligger nära gränsen mellan Sverige och Norge ser vi åt väster ända ner till fjorden. Här hålls årligen NM i extremskidåkning och vid de rätta förhållandena bjuder Nordalsfjäll på offpiståk i världsklass. Läs mer om våra guidade turer här.

OFFPISTGUIDNING

Under en offpistguidning utforskar vi området i anslutning till liftsystemet. Du får ta del av många av de klassiska åken såsom Hamres, Rimfors, Sheriffen, Branten och Uffes vägg. Offpisten i Riksgränsen ligger väldigt lättillgängligt och det krävs inga längre stakningar för att ta sig tillbaka till systemet. Läs mer om våra guidade turer här.

FJORD SKITOURING**

Följ med oss på topptur i Narviksfjällens vackra fjordlandskap. Vi börjar och slutar vid fjorden och för den modiga kanske dagen avslutas med ett bad i norska havet.

RIMFORS OPEN*

Är en tävling med fokus på glädje och gemenskap.ALLA kan vara med. Tävlingen arrangeras i skidåket Rimfors på framsidan av Riksgränsenfjället (därav namnet). Ingen press, inga 55 gradiga sluttningar, bara en grymt kul dag på skidor! Stora applåder, hejarop och fina priser utlovas.

Heliskiing

Välj bland hundratals toppar och tusentals fallhöjdsmeter. Heliskiing i Riksgränsen kan beskrivas som den optimala skidupplevelsen.

För mer information och bokning

SPA

Vad sägs om att blicka ut över fjälltopparna och samtidigt njuta av massage? Kombinera det bästa av två världar på vårt SPA.

För mer information och bokning

påsk 2