/
SCROLL

Stormstängt

STORMSTÄNGT! Idag är skidområdet stängt på grund av storm. Nedan ser ni planerade aktiviteter som ni kan delta i i väntan på att stormen ska dra förbi. Vi önskar er en fortsatt fin dag.

Ta en paus från skidåkningen

Här hittar du vilka restauranger som är öppna under stormdagar samt vilka aktiviteter vi kan erbjuda.

Nordals

Vid stängning av baksidan samt övre stolslift kommer vi att stänga Nordalsköket. Om vi håller stormstängt på förmiddagen kommer nordals att hålla stängt hela dagen, även om liftarna skulle öppna senare under dagen.

 

Spa & Relax

Vi öppnar alltid upp vår Spa & Relax-avdelning i samband med att liftarna stänger. Kom in och njut i värmen. Kanske du vill boka en spa-behandling? Eller passa på att njuta av poolen och bastun. Läs mer

 

Restaurang Laplandia

Håller vi stormstängt på framsidan (både övre och nedre stolslift) kommer vi att stänga Lappis. Istället kommer vi att öppna upp för lunch i Restaurang Laplandia.

 

Filmvisning

Håller vi helt stormstängt kommer vi försöka att öppna upp för filmvisning i någon av våra konferenslokaler (under förutsättning att det finns lokal att tillgå). Kolla med receptionen för mer information gällande filmvisning.

 

Brädspel

Om ni vill spela spel finns det brädspel att låna i receptionen. Baren håller öppet så att ni kan köpa något värmande att dricka medan stormen drar förbi.

Utforska vår systerby

BJÖRKLIDEN

GÅ TILL HEMSIDA