Butik

Vår välsorterade sportshop, i folkmun mer känd som “Schmedjan” hittar du i direkt anslutning till hotellets lobby. Här hittar du allt du kan tänkas behöva för hela din skidresa eller en dags skidåkning. Jackor, byxor, goggles, mössor, handskar och hjälmar. Allt är noga utvalt för att klara av de höga krav som vi i Schmedjan ställer, vad gäller kvalitet, funktionalitet och design. Vi har självklart även ett stort utbud av profilkläder av hög kvalitet så att du kan visa din omgivning vilken som är din favoritskidort.

Uthyrning

Hos oss hittar du skidor som passar alla typer av åkare, nybörjare såväl som proffs. Vi har pistracers, allmountainskidor, tokbreda offpistskidor, snowboards, telisar, fjäderlätta topptursskidor och stabila turskidor med stålkant. Självklart har vi även pjäxor som matchar de olika skidtyperna. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta en utrustning som passar din nivå och din åkstil perfekt. Du kan också hyra fjällpulkor.

Skidverkstad

Hur är det med din egen skidutrustning egentligen? Glider kompisarna ifrån dig? Har du dåligt bett i stålkanterna? Får du ont i fötterna av att åka skidor?

Bristfällig utrustning kan förstöra den finaste skiddagen eller till och med hela din skidresa. Kom in till oss och berätta om dina problem så skall vi göra allt vi kan för att du skall kunna njuta och få ut maximalt av din skidåkning i Riksgränsen.

Prislista

Läs mer här

Bokningsvillkor

Läs mer här.

 


 

ÖPPETTIDER

Se vinterns öppettider här.

 


 

Kontakta oss i sportshopen!

Har du frågor kring vår utrustning eller sortiment kontakta oss via telefon eller använd formuläret ned för att skicka ett mail till shopen. Om du vill boka hyrutrustning måste du fylla i hela formuläret nedan.

Telefon: 0980 – 641 19

Tänk på att enbart fylla i de datum ni vill hyra utrustning då vi tar betalat för alla bokade datum.

Ditt namn*

Din epost*

Ditt telefonnummer*

Ditt bokningsnummer

Datum för hyra

Typ av utrustning

Din längd (cm)

Din vikt (kg)

Din skostorlek (EUR)

Din ålder

Ditt meddelande