Skidskola & guidade turer

Rgn _skidskola1

Vår skidskola är vida berömd i världens alla hörn. Här har några av Sveriges bästa och mest legendariska skidlärare lärt tusentals människor att åka skidor.

Skidåkning är en konst där det alltid går att utvecklas. Vare sig du står på ett par skidor för första gången eller har åkt skidor i hela ditt liv finns det alltid något nytt att lära. Låt någon av våra erkänt duktiga och välutbildade skidlärare åka med dig och ge konstruktiv kritik, vi lovar att du kommer att tycka att det är värt det.

Skidskolan i Riksgränsen skall inspirera och ge alla möjligheten att upptäcka det underbara med skidåkning, oavsett nivå. Utveckling, inspiration och kunskap som ger åkarglädje och nya dimensioner av skidåkningen.

Privat- & grupplektioner

Du som åker för första gången, vill finslipa på din skidåkning eller fräscha upp skidminnet kan få professionell hjälp av en av våra duktiga skidlärare. Gruppen anpassas efter nivå och instruktören skapar förutsättningarna för att utveckla din åkning ytterligare i alpint, snowboard, jibb, freeride eller offpist.

Guidade turer

Oavsett om du är i Riksgränsen för skidåkning med vännerna eller konferens med kollegorna kan vi varmt rekommendera någon av våra guidade turer. I Riksgränsen kretsar det mesta kring skidåkning.

Toppturer

Att gå på topptur är en heldagsutflykt som ger en totalupplevelse på snö. Skidåkning på orörda ställen i kombination med den vackra naturen är något utöver det vanliga och ger ofta mersmak.

Barnens skidskola

Ju mer barnen kan desto roligare tycker de det är att åka skidor. I skidskolan blandas lek, skratt och teknik. Barnen delas in i olika grupper efter ålder och nivå.
OBS! Barnens skidskola hålls i Björkliden, transfer ingår (kl. 09.00 från Riksgränsen, retur kl. 16.00 från Björkliden).