Skidskola & guidade turer

Rgn _skidskola1

Vår skidskola är vida berömd i världens alla hörn. Här har några av Sveriges bästa och mest legendariska skidlärare lärt tusentals människor att åka skidor.

Ta chansen att utveckla din skidåkning och få ut maximalt av Riksgränsens skidområde tillsammans med våra rutinerade instruktörer och guider. Vi erbjuder instruktörer i alpint, snowboard, jibb/freeride och offpist. Söker ni mer äventyr rekommenderar vi er att följa med på någon av våra guidade topppturer, långt ifrån de pistade nedfarterna. 

Privatlektion

Du som åker för första gången, vill finslipa på din skidåkning eller fräscha upp skidminnet kan få professionell hjälp av en av våra duktiga skidlärare. Lektionen anpassas efter din nivå och instruktören skapar förutsättningarna för att utveckla din åkning ytterligare. 

Guidade turer

Oavsett om du är i Riksgränsen för skidåkning med vännerna eller konferens med kollegorna kan vi varmt rekommendera någon av våra guidade turer. I Riksgränsen kretsar det mesta kring skidåkning.

Topptur

Att gå på topptur är en heldagsutflykt som ger en totalupplevelse på snö. Skidåkning på orörda ställen i kombination med den vackra naturen är något utöver det vanliga och ger ofta mersmak.

Barnens skidskola

Ju mer barnen kan desto roligare tycker de det är att åka skidor. I skidskolan blandas lek, skratt och teknik. Barnen delas in i olika grupper efter ålder och nivå.
OBS! Barnens skidskola hålls i Björkliden, transfer ingår.