Meteorologen Ski Lodge

Rgn _rest 10

Meteorologens restaurang och bar erbjuder en gemytlig stämning med vällagad mat och noga utvalda drycker. Förutom alla de intryck som fjällvärlden ger har vi som målsättning att erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga även när det gäller smak och service.

Maten

Vår meny är inriktad på okomplicerade måltider där råvarorna gärna kan komma från Nordkalotten. Maten är i första hand svensk men med inspiration från världens alla kök. Här kan du ta något enkelt och snabbt eller tillbringa en hel kväll med att äta middag och umgås. För större eller mindre grupper lämnar vi gärna menyförslag.

Rgn _metro4

Drycken

Vår erkände sommelier Patrik Strömsten navigerar dig genom vår dryckeslista oavsett om du bara vill dricka ett glas vin i baren eller om du tänker dig en middag med flera rätter. Dryckeslistan är bred med representation från de klassiska druvorna och distrikten till det moderna vinet. Totalt presenterar vi ett hundratal olika vinetiketter tillsammans med ett brett utbud av ölsorter.

Skön stämning och rofyllt umgänge

Vintertid är Meteorologens bar en naturlig mötesplats för skid- och snowboardåkare från hela världen. Baren är också det sköna vardagsrummet där det är lätt att trivas för Meteorologens boende gäster. Baren serverar ett trevligt utbud av öl, vin och drinkar. Från kaffekvarnen och espressomaskinen kommer det latte och espresso. Missa inte vårt utbud av whisky, cognac och andra destillat.