Mat & nöje

Lapplandia_mat

I Riksgränsen finns restauranger, fik och nöjesställen som erbjuder något för alla.

Under dagen kan du äta lunch eller ta en fika på Lappis eller i backen vid Nordalsköket. På Grönan är stämningen alltid på topp på after skin, med DJ:s, trubadurer och liveband som står för underhållningen.

På hotellets altan, mer känd som Pelikanhyllan, kan du njuta av after skin utomhus mellan april och maj, då solens strålar värmer skönt.

På kvällen kan du avnjuta en finare middag på antingen Restaurang Lapplandia eller Meteorologen Ski Lodge. Är du sugen på något enklare till middag passar en barrätt på Grönan bättre.

 

Ny storsatsning på matupplevelsen

Att äta gott under trevliga former är avgörande för en härlig fjällvistelse. Inför vintern 2015 har ett intensivt arbete pågått med att höja nivån på Riksgränsens matupplevelser i ett samarbete med välrenommerade och erfarna restauratörer.

I restaurangerna denna vinter kommer satsningen att märkas genom nya menyer, teman och gästspel, både på mat och dryck. Det blir aktiviteter såsom besök från kända aktörer, bl.a. Från Lanson Champagne samt olika vinprovningar. Vi lanserar även den godaste varma chokladen Huski, från Schweiz, gjord på flytande choklad som kommer att finns på alla våra restauranger.