Under rubriken RES 51 bästa hotell 2012 har det svenska resemagasinet nu under tio olika kategorier listat världens allra mest förträffliga hotell och det är i kategorin Topp 5 - Sverige som vi hittar Meteorologen Ski Lodge.

Foto: Markus Alatalo

Sedan 2006 är Patrik Strömsten ansvarig för Meteorologen Ski Lodge i Riksgränsen. Patriks vision är att Meteorologens matsal ska erbjuda en trevlig och personlig miljö där alla ska känna sig välkomna och hans målsättning är att Meteorologen alltid ska erbjuda en upplevelse utöver det vanliga när det gäller smak och service.

Meteorologen Ski Lodge - Topp 5 i Sverige

Meteorologen Ski Lodge i Riksgränsen är ett av Sveriges fem bästa hotell, enligt magasinet RES.

Under rubriken "RES 51 bästa hotell 2012" har det svenska resemagasinet nu under tio olika kategorier listat världens allra mest förträffliga hotell och det är i kategorin "Topp 5 - Sverige" som vi hittar Meteorologen Ski Lodge.

RES motivering lyder:

Det stod klart när till och med vår skidredaktör Mattias Fredriksson, en man som har besökt fler skidorter och flashiga hotell än vi vanliga dödliga någonsin ens skulle kunna googla fram, med en längtans suck sa: ”Om jag ska välja ett hotell av alla i världen så måste det bli Meteorologen.”

Detta gamla tullhus i allra nordligaste Sverige erbjuder inte bara ett himmelrike för trötta skidfötter, utan också en matupplevelse och en vinlista komponerad av Meteorologens Patrik Strömsten (i dag hotellguru, en gång Årets Sommelier).

Här kan du kombinera de bästa av världar, god mat och dryck, lugn och action i en av Sveriges vackraste miljöer.

- - -

Läs mer: