Massör/SPA terapeut till Riksgränsen

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:
1) Vi sätter gästen främst
2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj och
3) Vi värnar om området vi verkar i.
Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu söker vi massörer/SPA terapeuter till Relaxen SPA i Riksgränsen under perioden februari/mars till maj 2018.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består utav massage- och SPA-behandlingar, servering i vår SPA-bar, dagliga poolkontroller samt visst städ.
Relaxen SPA ska alltid vara välkomnande och en upplevelse för våra gäster och det är viktigt att du tycker om att ge våra gäster den känslan och servicen.

Din profil
Vi söker dig med massageutbildning, gärna med inriktning sportmassage. Vi arbetar bl. a. med Kerstin Florian produkter och ger dig viss utbildning på plats i våra behandlingar. Erfarenhet av yrket är meriterande men inget krav. Även utbildning eller kunskap i att leda yoga, pilates eller andra pass är meriterande.

I rollen som massör på vårt SPA söker vi dig som är van att jobba med gäster och självklart håller du en hög servicenivå. Du hanterar stress på ett positivt sätt och sätter alltid gästen främst.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ange i din ansökan om du är intresserad av fler tjänster hos oss.
Vi tillhandahåller personalboende.

  • Anställningsform: Säsongsanställning
  • Omfattning: ca 80%
  • Ort: Riksgränsen
  • Antal tjänster: 3
  • Sista ansökningsdag: 2017-09-30
  • Kontaktperson: Ingela Sundberg, SPA-ansvarig: 070 2843696

Skicka in din ansökan här.