Marknadschef till Björkliden & Riksgränsen

Lapland Resorts AB driver fjällanläggningarna Björkliden Fjällby och Riksgränsen. Björkliden är beläget tio mil nordväst om Kiruna och erbjuder storslagen natur. Här finns goda möjligheter för både utförsåkning och längdskidåkning för alla, både i pist och offpist. Sveriges högst belägna fjällstation Låktatjåkko, som är ett populärt utflyktsmål, tillhör även anläggningarna. Riksgränsen erbjuder gränslös skidåkning, skidområdet har förutom pister en mängd lättillgängliga offpister. Lapland Resorts har ca 30 fastanställda som arbetar året runt men under högsäsong är det uppemot 260 personer som arbetar mot samma mål att ”Våra gäster ska alltid vilja komma tillbaka”.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Vi söker nu vår nya marknadschef. Vi erbjuder en utmaning med mycket frihet under ansvar. Vi är i en expansiv fas där du kan vara delaktig i att utforma och utveckla vårt varumärke. Det här är en möjlighet att marknadsföra upplevelser i en legendarisk miljö.

 

Dina arbetsuppgifter
I din roll har du det övergripande ansvaret för marknadsföring och försäljning nationellt och internationellt. Det inkluderar att upprätta, utveckla och följa upp marknadsstrategin för nöjda gäster och optimerat resultat.

Som marknadschef ingår du i ledningsgruppen och har budgetansvar för marknadsavdelningen. Du jobbar både strategiskt och operativt och leder och fördelar arbetet på din avdelning. Vidare säkerställer du en effektiv intern kommunikation och representerar företaget externt inom ditt ansvarsområde.

Din utbildning
Högskoleutbildning med inriktning sälj & marknadsföring. Meriterande med kunskaper inom bokningssystemet Techotel.

Din profil
Vi söker dig som är kreativ och har ett stort driv att utveckla vårt arbete inom marknad och försäljning. Du har kunskap om hur turismbranschen fungerar och är uppbyggd och tidigare erfarenhet av arbete med marknadsstrategier, marknadsföring och försäljning. För att passa i rollen är det viktigt att du är mål- och resultatorienterad, där du inte nöjer dig utan hela tiden strävar efter att bli bättre. Vidare trivs du att jobba i högt tempo, har förmåga att arbeta strukturerat samtidigt som du snabbt kan ställa om när förutsättningarna kräver. Du är en naturlig ledare och en mycket god kommunikatör som gillar att skapa och underhålla kontakter med förmåga att sälja in och övertyga människor. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi tillhandahåller personalboende.

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Ort: Björkliden
  • Sista ansökningsdag: 2017-05-18
  • Kontaktperson: Adina Nisell, personalchef, 0980-641 32

Skicka in din ansökan här.