Lokalvårdare till Björkliden & Riksgränsen

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:
1) Vi sätter gästen främst 2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj och 3) Vi värnar om området vi verkar i.
Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu söker vi dig som vill jobba som lokalvårdare i Björkliden och Riksgränsen. Anställningsperioden är i Björkliden från början av december till mitten av maj och i Riksgränsen från slutet av februari till slutet av maj.

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår både hotell- och stugstäd samt lokalvård. Du bör vara beredd på och klara av att det till och från kan vara mycket att göra. Du får en bra introduktion och tydliga rutiner att följa när du börjar hos oss.

Din profil
Tidigare erfarenhet av arbete inom städ är önskvärt. Som medarbetare på vår avdelning söker vi dig som är noggrann och van att hålla en hög kvalitet på ditt arbete. Du hanterar stress på ett positivt sätt och är en problemlösare med gästen i fokus.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillhandahåller personalboende.
Ange i din ansökan om du är intresserad av fler tjänster hos oss.

  • Anställningsform: Säsongsanställning
  • Omfattning: ca 90%
  • Ort: Björkliden/Riksgränsen
  • Antal tjänster: 5
  • Sista ansökningsdag: 2017-12-15
  • Kontaktperson:

Johan Jansson, husfru/arbetsledare lokalvård Riksgränsen: Johan.Jansson@laplandresorts.se

Anne-Marie de Jong, lokalvård Björkliden: Anne-Marie.deJong@laplandresorts.se

Skicka in din ansökan här!