Dela Detta

The Orange Open

The Orange Open

The Orange Open

The Orange Open, Sveriges enda renodlade quarterpipetävling.

The Orange Open

The Orange Open, Sveriges enda renodlade quarterpipetävling.

Event
The Orange Open

Det ligger en viss prestige i att bemästra en stor quarterpipe, många har försökt men få har lycktas. I en digital tidsålder där utvecklingen ständigt pressas framåt vill vi ta ett steg tillbaka och damma av en gammal klenod ur vitrinskåpet, quarterpipen. Tävlingsformen som skiljer agnarna från vetet och som ger dig garanterad skryträtt resten av året är tillbaka i Riksgränsen. Platsen är den klassiska apelsinklyftan som senast 2000 huserade KOTH, borta men inte glömd.

Gälka Warriors som under de senaste 11 åren har hostat Black Bear Open presenterar i år The Orange Open, en klassisk quarterpipetävling på deras sätt. Belägen på legendarisk mark med ingen mindre än Ingemar Backman som domare är det uppdukat för succé. Om ni inte vill missa årets helg så föreslår vi att ni beger er upp hit 14-15 maj.

Klasserna är Snowboard eller skidor herrar/damer/junior
(upp till 16 år)

orangeopen

 

Anmälan & boende

  • Boendepaket 14/5-16/5 från 340 kr/person
  • Välj till matpaket från 545 kr/person.
    Inklusive: 2 luncher, 1 middag & 1 bankett
  • Paket med skipass 2 dagar & anmälningsavgift till The Orange Open 600 kr/person (Du ska kunna visa upp din bokningsbekräftelse vid tävlingsstart om du köper paket med anmälningsavgift)
  • För de som inte köper paket sker anmälan på plats innan tävlingsstart, anmälningsavgift 200 kr

BOKA DITT BOENDEPAKET HÄR!

För er som redan har bokat en vistelse i Riksgränsen under helgen erbjuder vi möjligheten att förlänga ert boende till tisdag för endast 500 kr per natt, med möjlighet att köpa till ovanstående mat/anmälningspaket. För att förlänga er bokning kontakta bokningsavdelningen på mail bokning@laplandresorts.se eller telefon 0980 – 641 00 (Gäller endast nuvarande bokningar ej nya bokningar).